Psykoterapi

Psykoterapi i Hjørring

Vi tilbyder psykoterapi, hvor fokusset er at støtte og hjælpe dig til at få indsigt i og forstå de psykiske problematikker og udfordringer du står overfor. Igennem terapi kan vi hjælpe dig med værktøjer og strategier, til at fungere bedre i hverdagen og få en højere livskvalitet. Det kan være du har gennemlevet en krise, har selvværdsproblemer, oplevet svigt eller traumer som du har brug for at tale om.

Vi kan sammen arbejde i terapien med lidelser som depression, stress, ensomhed, angst og frygt samt lavt selvværd, eller det der har betydning for dig og din hverdag. Du kender måske selv din problematik, eller også er det noget vi sammen skal finde frem til. Ved hjælp af samtaleterapi støtter vi dig igennem processen med at komme hel og styrket ud på den anden side.

Psykoterapi i Hjørring

Psykoterapien finder sted i vores lokaler på Åstrupvej 10. 8 sal i Hjørring. Vi har tavshedspligt og værner meget om at skabe tryghed i samtalen. Du kan komme med stort og småt, vi tilpasser terapien til dig og dine udfordringer.

Forløbet afhænger af din situation, og tidsintervallet tilpasses dig.

Vi tilbyder også terapien online via teams hvis det passer dig bedre.